Servicii prestate

protectia-muncii-psi.774e057b

Securitate și Sănătate în Muncă

Scapă de grija organizării activității de securitate și sănătate în muncă din interiorul companiei tale. Ne ocupăm noi de pregătirea, instruirea și verificarea lucrătorilor, de elaborarea documentației necesare și alte acțiuni specifice SSM.


> Mai multe

deseuri.25cfe62d

Gestiunea Deșeurilor și Managementul Mediului

Ținând cont de faptul că activitatea economică are impact asupra mediului, orice operator economic, cu atât mai mult cel care, prin activitatea sa, produce diferite tipuri de deșeuri, este obligat să dețină un departament de protecția mediului Noi preluăm responsabilitatea gestiunii deșeurilor și vă punem la dispoziție un specialist în managementul acestora.


> Mai multe

formare-profesionala.826750aa

Formare Profesională

Vino la cursurile organizate de noi în vederea perfecționării în conformitate cu cerințele ANC. În urma finalizării cursului, poți obține certificatul de absolvire în meseria de inspector în domeniul securității și sănătății în muncă.
> Mai multe

audit.3173b92c

Audit si Evaluarea Riscurilor

Identificăm și evaluăm riscurile profesionale la care sunt expuși angajații la locurile de muncă și întocmim planul de prevenire și protecție pe baza acestora. Scopul evaluării nivelului de risc este de a oferi posibilitatea cunoaşterii situaţiei reale, de la fiecare loc de muncă, din punct de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă, pentru a se lua măsurile de prevenire optime şi realiste.

> Mai multe

situatii-urgenta.9d0ea9bd

Situații de Urgență (Prevenirea și Stingerea Incendiilor / Protecție Civilă)

Firma noastră asigură instructaj introductiv, periodic și specific locului de muncă, astfel încât angajații dvs să fie informați cu privire la măsurile tehnice şi organizatorice de desfășurare a activității, în condiții de securitate în S.U. Mai mult, oferim Asistență de Specialitate în cazul controalelor.

> Mai multe

coordonarea-santierelor.3bba7605

Coordonarea Șantierelor

Sunteți beneficiarul unui proiect de construcții și aveți nevoie de un Coordonator SSM pentru șantierul Dvs pentru a îndeplini cerințele minime ale HG 300/2006?Sunteți o firmă de proiectare și trebuie să intocmiți planul de securitate și sănătatepentru proiectele Dvs?
> Mai multe

vibratii.1a18f3c8

Măsurarea Zgomotului si Vibrațiilor la locul de muncă

Oferim servicii de măsurare a zgomotului şi a vibraţiilor transmise omului, în regim abilitat de Ministerul Sănătăţii. Echipamentele utilizate pentru măsurători corespund cerinţelor standardelor internaţionale şi răspund întocmai cerinţelor minime de securitate şi sănătate la locul de muncă.> Mai multe

indicatoare-ssm.176b7aa5

Indicatoare de securitate SSM & SU

Producem și comercializăm, întreaga gamă de indicatoare de securitate, care sunt prevăzute de normele legale în vigoare. Acestea sunt foarte importante, fiind o modalitate rapidă de a comunica informații importante angajaților, colaboratorilor și vizitatorilor.> Mai multe

medicina-muncii.7925c98c

Medicina Muncii

Asistență prin intermediul Work Management Medical. Ne ocupăm de consilierea angajatorului privind adaptarea muncii la caracteristicile psiho-fiziologice ale angajatului și consultăm cu privire la fundamentarea strategiei de sănătate și securitate la locul de muncă.

> Mai multe

rsvti.8e53ffa3

RSVTI

Compania noastră este autorizată de ISCIR, să desfășoare activități de supraveghere și verificare tehnică a echipamentelor/instalațiilor de ridicat și sub presiune. Punem la dispoziție un număr de peste 25 ingineri specialiști în domeniul ISCIR, cu vastă experiență.

> Mai multe

analiza-riscuri.94ff2cd1

Analiză de Risc la Securitate Fizică

Siguranta companiei (unitatii) dumneavoastra se realizaeaza prin efectuarea unei analize de risc la securitate fizica,in baza careia se vor stabili cerintele, masurile si mecanismele de securitate pentru sistemul ce urmeaza a fi imlementat, de ordin tehnic, tehnologic si operational. Societatea noastra, este abilitata, sa intocmeasca astfel de evaluari, fiind inscrisa, in Registrul National al Evaluatorilor de Risc, la Securitate Fizica.

> Mai multe

e-learning.f5b65175

Platformă E-learning

Beneficiază de aplicația “Work” pentru PC/IOS/Android. Poți vizualiza, descărca și modifica documentele, dar și monitoriza statusul privind parcurgerea instructajelor și tesătrilor de către angajații tăi. Reprezentanții Work Management pot face verificări/checklist-uri privind respectarea normelor SSM, SU, PC, RSVTI și Mediu în sediile/punctele de lucru ale Beneficiarului.

> Mai multe

resurse-umane.8c854d58

Resurse Umane

Resursa umană este cea cea mai importantă dintre toate resursele existente într-o companie. Work Management oferă în domeniul resurselor umane servicii complete de personal, salarizare, consultanţă şi asistenţă la controalele Instituţiilor de drept.> Mai multe